Ontwerpen Straatstaal

Flora Paddenstoel Flora Paddenstoel

Flora PaddenstoelFlora-lijn Paddenstoel

Het woord: paddenstoel; pad•den•stoel de; m -en 1 zwam met een op een steel geplaatste hoed 2 kleine wegwijzer voorfietsers 3 een eigentijdse robuuste zitoplossing ontworpen door Straatstaal.

 

Register to read more...

Flora Afvalbak Flora Afvalbak

Flora AfvalbakFlora-lijn Afvalbak

In dezelfde lijn als de Flora bank is ook de Flora afvalbak ontworpen. De afvalbak is geïnspireerd op een sneeuwklokje en is eveneens verzien van bloemmotieven. De bak is in het gebruik gemakkelijk voor de afvaldiensten. Het slot is rechts geplaatst omdat de meeste mensen rechtshandig zijn.

Register to read more...

Flora Bank Flora Bank

Flora BankFlora-lijn Bank

De Flora bank is onze vertaling van de duurzaamheidstrend. De zitoplossing in deze serie is een bank geworden die is geïnspireerd op een bloem. De bladen van de bloem fungeren als zittingen, en zijn verluchtigd met natuurmotieven.

Register to read more...

Flora Boombeschermer Flora Boombeschermer

Flora BoombeschermerFlora-lijn Boombeschermer

In de geest van de andere producten in de Flora-lijn is een boombeugel ontworpen. De beugel gaat uit van het idee van een dynamische groeibeweging en lijkt om de boomstam heen te willen groeien (als klimop) en tegelijkertijd deze te willen beschermen.

Register to read more...

Flora Fietsbeugel Flora Fietsbeugel

Flora FietsbeugelFlora-lijn Fietsbeugel

Aansluitend bij de bank en de vuilnisbak is een fietsbeugel ontworpen. De fietsbeugel is geïnspireerd op een boomblad en biedt de fiets op dezelfde plaatsten ondersteuning als het conventionele ‘fietsnietje’. Deze oplossing wordt door gebruikers namelijk als het prettigst ervaren.

Register to read more...

Shift Afvalbak Shift Afvalbak

Shift AfvalbakShift-lijn Afvalbak

Aansluitend bij de bank is ook een afvalbak ontworpen. De afvalbak is eveneens geometrisch en zakelijk. De bak is in het gebruik gemakkelijk voor de afvaldiensten. Het slot is rechts geplaatst omdat de meeste mensen rechtshandig zijn. Als de bak ontgrendeld is zwaait de deur open en kan de losse vuilniszak gepakt worden en in de vuilniswagen worden geslingerd.

Register to read more...

Shift Bank Shift Bank

Shift BankShift-lijn Bank

De zitoplossing in deze serie geometrisch strakke serie is een bank geworden die is gemaakt voor het moderne individu. Er hoeft niet op dezelfde zitting gezeten te worden als degene naast je. Er is een mogelijkheid om afstand te nemen door met je zitje bij de ander weg te schuiven. Er is echter ook een mogelijkheid om je affectie kenbaar te maken door gezellig aan te schuiven.

Register to read more...

Shift Fietsbeugel Shift Fietsbeugel

Shift FietsbeugelShift-lijn Fietsbeugel

Passend in de geometrisch strakke Shift serie is ook een fietsbeugel ontworpen. De beugel is sterk no-nonsense gehouden. De beugel heeft dezelfde gebruiksmaten als het klassieke ‘fietsnietje’ patroon.

Register to read more...

Pleinbank Tussenuur Pleinbank Tussenuur

Pleinbank Tussenuur School-lijn Pleinbank Dubbel Tussenuur

Onze pleinbank Tussenuur is een leuke en degelijke pleinbank. De Pleinbank Tussenuur nodigt de ontwerper van het plein uit om zelf mee te denken in het ontwerp. Mede doordat er een flink aantal standaardkleuren leverbaar zijn, is het creëren van uw eigen unieke Pleinbank Tussenuur niet moeilijk meer.

Register to read more...

Hangplek Korte en Lange Pauze Hangplek Korte en Lange Pauze

Hangplek Korte en Lange PauzeSchool-lijn Hangplek Pauze

Onze hangplek ‘Pauze’ is de beste hangplek die u zich kunt wensen. Hij is degelijk, multifunctioneel en natuurlijk mooi. Het technisch hoogwaardige buigwerk en het juiste ontwerp leveren een straatmeubel op dat uw plein zal opwaarderen.

Register to read more...

Pleinstoel Tussenuur Pleinstoel Tussenuur

Pleinstoel Tussenuur School-lijn Pleinstoel Tussenuur

Ontwerp: mw. W. Neerincx/TU Delft.

Onze pleinstoel ‘Tussenuur’ is een leuk klein, maar o zo degelijk stoeltje. Door zijn kleine robuuste vorm is hij in verschillende opstellingen mogelijk. In lijn of b.v. om een speelveldje of zandbak. Tussenuur is leverbaar in drie verschillende kleuren waarbij een combinatie van twee kleuren mogelijk is.

Register to read more...

Fietsbeugel Lekke Band Fietsbeugel Lekke Band

School-Lijn FiestbeugelSchool-lijn Fietsbeugel Lekke Band

Lekke Band nodigt u uit uw fiets netjes neer te zetten. De speelse vorm en de door u gekozen kleur of uitvoering maken van uw fietsenstalling al snel een opvallend geheel. Door de gebogen vorm is de beugel sterk en de gekozen afwerking maakt de beugel duurzaam. Onze adviseurs willen graag met u de juiste opstelling en kleur uitzoeken om tot een ‘speelse’ en verrassende fietsenstalling te komen.

Register to read more...

Basic-lijn Pannadoel Basic-lijn Pannadoel

Basic-lijn Panna DoelSchool-Lijn Panna Doel

Het Panna Doel is door het ontwerp een bijzonder voetbaldoeltje. Speels van vorm en stevig door de uitvoering, geeft het doel een eigen gezicht aan uw sportveld. Het doel is naar wens te variëren in maat, materiaalsoort en kleur. Het bijzondere is dat het doeltje makkelijk door één persoon is te dragen en dat het ook gekanteld te gebruiken is. Kortom, met het Panna Doel is het makkelijk scoren.

Register to read more...

Basic-lijn Boombeschermer Kloek Basic-lijn Boombeschermer Kloek

Basic-lijn Boombeschermer KloekBasic-lijn Boombeschermer Kloek

Kloek is een robuust en strak vorm gegeven boombeugel die in geen enkel park zal misstaan. Kloek staat voor stevig maar ook voor bescherming.

Register to read more...

Basic-lijn Boombeschermer Zwaan Basic-lijn Boombeschermer Zwaan

Basic-lijn Boombeschermer ZwaanBasic-lijn Boombeschermer Zwaan

Boombeugel Zwaan zorgt voor sierlijke maar totale bescherming van uw kostbare bomen. Van welke kant een auto ook nadert uw boom is veilig! Boombeugel Zwaan beschermt subtiel maar stevig.

Register to read more...

Basiclijn Boombeschermer Ibis Basiclijn Boombeschermer Ibis

Basiclijn Boombeschermer Ibis Basic-Lijn Boombeschermer Ibis

Boombeschermer Ibis is mooi door zijn eenvoud. Naast bescherming van bomen kan de beugel ook ingezet worden rond lantaarnpalen of vlaggenmasten. Ze voorkomt beschadigingen door bijvoorbeeld aanrijdingen en is verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en kleuren. Met de Ibis kiest u voor een fraai voorgegeven en imposante bescherming.

Register to read more...

Basiclijn  Fietsbeugel Clip Basiclijn Fietsbeugel Clip

Basic lijn Fietsbeugel Clip Basic-Lijn Fietsbeugel Clip

De fietsbeugel Clip dankt zijn naam aan zijn vorm, namelijk de paperclip. De clip maakt deel uit van de Basiclijn. Deze lijn heeft als kenmerken: no-nonsense, betaalbaar en robuust. De sierlijke vorm past in elk straatbeeld en de beugels zijn eenvoudig te plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en materiaalsoorten.

Register to read more...

Basiclijn Fietsbeugel Niet Basiclijn Fietsbeugel Niet

Basiclijn Fietsbeugel Niet Basic-Lijn Fietsbeugel Niet

De fietsbeugel Niet is in vele variaties verkrijgbaar. Naast afmeting en materiaalsoort zjin aanpassingen in breedte en hoogte mogelijk. Deze beugel past in elk straatbeeld en is eenvoudig te plaatsen. Een onderhoudsvrij en duurzaam artikel dat uitstekend beschermt tegen beschadiging van fiets en gevel.

Register to read more...

Basiclijn Fietsbeugel Ruit Basiclijn Fietsbeugel Ruit

Basiclijn Fietsbeugel Ruit Basic-Lijn Fietsbeugel Ruit

De fietsbeugel Ruit is een strak vormgegeven model en evenals de Clip en de Niet onderdeel van de Basiclijn. Voor u de garantie dat u een degelijk en kwalitatief goed product aanschaft dat bovendien betaalbaar is. De Ruit is tevens verkrijgbaar in vele buismaten en materiaalsoorten. Ook andere breedte- en hoogtematen zijn mogelijk.

Register to read more...

Special lijn Afvalbak Scoop Special lijn Afvalbak Scoop

Special lijn Afvalbak ScoopSpecial-Lijn Afvalbak Scoop

Fraai het straatbeeld op met onze fraaie afvalbak Scoop. Enkel en/of dubbelzijdig, een hangend exemplaar... er is heel veel mogelijk! 
Neem contact op voor al onze mogelijkheden!

Register to read more...

Special lijn beugelbak Special lijn beugelbak

Special lijn beugelbakSpecial-Lijn Bøgelbak

Nette afvalbak, met een originele beugel. Bent u de standaard beugel ook zo zat in het straatbeeld? Wij ook! En daarom is er nu deze frisse variant. Fraai het straatbeeld op met dit mooie RVS-model. 
Neem contact op voor onze andere mogelijkheden!

Register to read more...

Special lijn Roterende Kunst Special lijn Roterende Kunst

Special lijn Roterende KunstSpecial-Lijn Rotonde kunst

In samenwerking met o.a. de kunstenaar Bart Bender ontwerpt Straatstaal kunst voor uw rotonde. Bart Bender is als gerenommeerd kunstenaar gespecialiseerd in het buigen van silhouetten. Deze geven een dynamisch en karakteristiek uiterlijk aan uw rotonde. De silhouetten worden in samenspraak met u ontworpen en naar uw wensen vervaardigd. Hiermee geeft u elke rotonde een eigen gezicht dat ook nog eens onderhoudsvrij en duurzaam is.

Register to read more...

Classic lijn Stamstoel Classic lijn Stamstoel

Classic lijn StamstoelClassic-lijn Stam stoel

De Classic-lijn is een lijn van zitmeubels gebaseerd op bekende klassiekers. Deze lijn bevat modellen geïnspireerd op de Mart Stam-stoel en de Erik Magnussen-stoel geschikt gemaakt voor de openbare ruimte! De stoelen worden uitgevoerd in RVS316, zijn robuust en onderhoudsvrij. Ze kunnen in diverse opstellingen in het straatbeeld worden neergezet voor een speels effect.

Register to read more...